Krst nového CD “Nebeská muzika II”

Všetkých Vás srdečne pozývame dňa 1. augusta o 17:30 do Šapita v Terchovej na koncert Nebeskej muziky, v rámci ktorého sa uskutoční krst nového CD s názvom “Nebeská muzika II”

nebeska_muzika_ii2Po šiestich rokoch od vydania CD “Nebeská muzika No. 1” a po viac ako polroka trvajúcich návštevách štúdií, Vám prinášame náš ďalší album. V dvanástich zaujímavých skladbách si okrem spevu a hudby Nebeských muzikantov a speváčky, môžete vypočuť hostí – Pavla Cabadaja (gitary), Stanislava Palúcha (husle), Marcela Comendanta (cimbal),  Róberta Ragana (kontrabas).  Ukážky sú k dispozícii tu. Pútavý umelecký dizajn korešpondujúci s hudobným obsahom vytvoril grafik a scénograf Ján Novosedliak. Nosič bol nahratý v štúdiu u Vladimíra Martinku v Žiline a Petra Šímu v Moravskom Lieskovom, kde jeho firma Musae Polymnia je zároveň aj jeho vydavateľom.

Naše poďakovanie patrí všetkým ľuďom, ktorí nám akýmkoľvek spôsobom pomohli pri jeho príprave a realizácii. Okrem nich sa chceme poďakovať najmä: našim rodinám a manželkám, Petrovi Juhasovi, Petrovi Cabadajovi, Jánovi Novosedliakovi, firmám Helago a.s., Gryf s.r.o., mediálnemu partnerovi terchova-info.skTerchová pre všetkých, Miestnemu kultúrnemu stredisku Terchová, Farskému úradu Terchová, Vladimírovi Švecovi, Jarovi Holešovi.

Album si môžete zakúpiť na každom koncerte Nebeskej muziky, alebo cez objednávkový formulár na tejto stránke.

Prajeme príjemné počúvanie.

2 komentáre pri “Krst nového CD “Nebeská muzika II”

  1. Spätné upozornenie: Krst nového CD na fotografiách | Nebeská muzika z Terchovej

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *