Vitaj, Alžbetka!

Deň 15. február budú od tohto roku pravidelne sláviť v rodine nášho basiara Andreja, pretože sa stal pamätným narodením ich prvého potomka Alžbetky.

Nie tak dávno sme písali o Andrejovi ako o novopečenom ženáčovi a teraz je z neho už aj hrdý otec. Roztomilá dcérka sa prihlásila na tento svet večer o 17.50 hod. v Martinskej fakultnej nemocnici. Maminka Katka mala s váhou 3 620 gramou a výškou 53 centimetrov čo robiť, ale statočne to zvládla. A že výsledok stojí za to, sa môžete presvedčiť na fotografiách, ktoré vám exkluzívne prinášame ako prví. Andrejovi a Katke v mene celej Nebeskej muziky srdečne blahoželáme a malej Alžbetke prajeme do života len to najlepšie.

Alžbetka

Alžbetka, speváčka Ivanka, maminka Katka

Alžbetka

4 komentáre pri “Vitaj, Alžbetka!

  1. Radosť čítať takúto udalosť.Za nás Štefánikovcov sa pripájam ku gratuláciam a Tatovi Andrejovi a Mamine Katke prajeme veľa zdravia, šťastia a veselých zážitkou s malou speváčkou Alžbetkou.

  2. Katka a Andrej Dostálovci, úprimne vám blahoželám k vášmu novému pokladu menom Alžbetka. Prajem jej veěa zdravia, nech rastie ako z vody a prináša Vám len radostné chvile!!!

    Pozdrav momentálne z Čiech zasiela “Cumel” alias Peťo Cabadaj

  3. 🙂 jejejéj, aká to milá novina!!! Gratuľujem v mene celej rodinky v Pezinku rodičom a Alžbetke prajem hlavne zdravie a veľmi kvalitný a zábavný svet navôkol. Amália Vlčková.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *