Nebeská muzika na Jánošíkových dňoch

Terchovský “štátny” sviatok sa nezadržateľne blíži. Ako domáca kapela nestojíme bokom, takže Vás srdečne pozývame na programy, do ktorých sa Nebeskí muzikanti aktívne zapojili.

Už vo štvrtok 29. júla 2010 nás môžete počuť hrať v rámci zoskupenia T12a v programe Ozveny Terchovej zo sveta so začiatkom o 17.00 hod. v Kultúrnom dome Andreja Hlinku. Naviac naše občianske združenie zabezpečuje vizuálnu projekciu počas celého uvedeného programu.

V piatok 30. júla 2010 sa môžete tešiť na terchovský večer na Amfiteátri Nad bôrami s názvom A veru Rozsutec…. Od 20.30 hod. bude priestor patriť domácim ľudovým umelcom, kde sa v samostatnom vstupe predstaví aj Nebeská muzika. Opäť naše občianske združenie zabezpečuje aj vizuálnu projekciu na veľkoplošnú obrazovku.

V sobotu 31. júla 2010 si zahráme opäť s priateľmi s T12a v šapite o 16.25 hod. Večer bude galaprogram na Amfiteátri Nad bôrami ladený medzinárodne. No aj tu sme dostali, ako domáca kapela, pozvanie na otvorenie programu. Ak nás chcete stihnúť, treba prísť včas, pretože hráme priamo na začiatku, ešte pred SĽUK-om o 20.30 hod. No a samozrejme nebudeme chýbať ani v Terchovskom symfonickom orchestri na veľkom finále zakončenom ohňostrojom.

Nech si už vyberiete akýkoľvek program veľmi sa na vás tešíme…

Čo sme robili na vlaňajších Jánošíkových dňoch si môžete pozrieť na videách tu a na fotografiách tu.

Foto: Nebeská muzika na Jánošíkových dňoch 2009 slávnoste pokrstila svoje druhé CD Nebeská muzika II (viac info sa dočítate tu)

Na Jánošíkových dňoch 2009 krstila Nebeská muzika svoje druhé CD

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *