Odkiaľ sme ???

Leto sa nám skončilo, ale jeho dozvuky ešte stále trvajú. Týka sa to aj našich letných hraní. V tejto súvislosti nás naši fanúšikovia upozornili na jeden zaujímavý článok.

V časopise seminaristov Spoločnosti Božieho slova – Mladý Misionár, ročník XVI, číslo 3, strana 38 – ste sa mohli dočítať aj to, že Nebeská muzika je folklórny súbor z východného Slovenska 🙂 Pre novinárov len toľko, že informácie si je potrebné pred zverejnením overiť. Na druhej strane nám bolo veľkou cťou prispieť k slávnostnému priebehu primícií kňaza pôsobiaceho v Terchovej Pavla Baláža. Takže sa mu touto cestou chceme poďakovať za pozvanie a prajeme mu hojnosť božích milostí v jeho pastoračnom povolaní.

Mladý Misionár

2 komentáre pri “Odkiaľ sme ???

  1. mate pravdu, to si mali overiť, ja ked som to videl, tak som chcel zrušiť všetkcých 5000 kusov výtlačkov tohto časopisu, ale ked redaktor nevie a strieľa do vzduchu tak to potom takto dopadne.nakoniec ma uchlacholili ze že to nemalo byť : “súbor z mniška nad popradom” ale “súbor v mníšku nad poprado” teda nie že ste z mníška ale že ste boli v mníšku. tak pardon.
    pali

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *