Nebeská muzika dva a pol krát na Jánošíkových dňoch

Pozvánka na Jánošíkove dni v Terchovej A je to tu! Terchovský štátny sviatok sa dnes začal. Ani Nebeská muzika nestojí bokom. Na domácej pôde predvedie škatuľové, elektrické aj klasické nástroje. Už dnes 28.7.2011 o 17.00h v Kultúrnom dome A. Hlinku hráme autenticky na škatuľových nástrojoch v programe “Terchovská muzika a jej hostia”. V sobotu 30.7.2011 o 20.30h si nás môžete pozrieť v galaprograme “Teraz vám vyhráva…”. Okrem toho, že budeme hrať na elektrických nástrojoch, prizvali sme si aj legendárneho hosťa – jubilanta Alojza Muchu. V nedeľnom programe “Prechádzky po kraji” 31.7.2011 o 14.30h budeme hrať spolu s našimi kamarátmi v rámci zoskupenie T12a. Takže štvrtok, sobota a 2x sami a v nedeľu raz v spoločnom projekte – dva a pol krát 🙂 Všetkých srdečne pozývame a tešíme sa na Vás v Terchovej.

3 komentáre pri “Nebeská muzika dva a pol krát na Jánošíkových dňoch

  1. Po sobotňajšom vašom vystúpení sa pýtame, kde ostala tá úžasná Nebeská muzika, ktorú máme radi a vždy sme sa tešili na vaše vystúpenie.Ostali sme sklamaní, škoda.Prekombinované…, proste sa nám to nepáčilo.Veľa šťastia vám!

  2. Ďakujeme Vierka za spätnú väzbu. Teší nás, že sa Vám naša predchádzajúca tvorba páčila. Zároveň veríme a dúfame, že sa v kraji Jánošíka nájde namiesto nás iná kapela, ktorá Vás svojou muzikou zaujme a kvôli ktorej sa Vám oplatí do Terchovej vrátiť sa.

    Vieme, že naša terajšia hudba smeruje inde. Jedno nám však stále zostáva: hráme to čo sa páči nám a čo nám robí dobre. Milujeme zmenu a odmietame stáť na jednom mieste. Napriek technickým problémom so spevovými mikrofónmi sme na základe sobotného koncertu dostali pozvánku do televíznej relácie, črtá sa ďalší spoločný projekt so známou moravskou kapelou a pribudol nám nejaký ten fanúšik aj na facebook-u.

    P.S. na “staré” časy sme spomínali vo štvrtok na škatuľových drevených nástrojoch a v nedeľu na klasických akustických sláčikoch s T12a

  3. Spätné upozornenie: Fotografie z Jánošíkových dní 2011 | NEBESKÁ MUZIKA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *