10 rokov Nebeskej muziky

Zažite na vlastnej koži spojenie terchovského folklóru, rocku, bigbítu, swingu či jazzu. Iba v Terchovej sa bude konať unikátny koncert, kde sa na jednom pódiu predstavia poprední interpreti uvedených žánrov.

Nebeská muzika Vás pozýva na oslavu 10. rokov svojej muzikantskej existencie. A ako najlepšie si pripomenúť uplynulé “decénium”? Samozrejme hudbou, ale nie hocijakou. Sme hrdí na to, že za obdobie nášho pôsobenia sme sa spriatelili s mnohými skvelými ľuďmi a brilantnými umelcami. Tí nás svojou hudbou a myšlienkami posúvali neustále dopredu. Preto sme veľmi radi, že prijali naše pozvanie a budú oslavovať s nami. Vy sa môžete tešiť na výnimočný hudobný zážitok v podaní:

Nebeská muzika – terchovská hudobno-folklórna avantgarda

Arzén – najlepšia agrometalová kapela na svete a najvýznamnejší predstaviteľ terchovského bigbítu

PaCoRa trio – fenomenálne zoskupenie hrajúce jazz na husliach, cimbale a kontrabase

T12a – to najlepšie z terchovskej muziky v podaní časti Muchovcov, Rybárovskej muziky z FS Rozsutec a Nebeskej muziky

Trombitáši Štefánikovci – majstri výroby a hry na tradičné “fúkacie” slovenské nástroje

Bez Vás, ktorým sa naša hudba páči a podporujete nás už desať rokov počúvaním, chodením na koncerty, či “ekonomicky” by to nemalo význam. Chceme Vám vyjadriť veľké ĎAKUJEM, preto by ste určite nemali chýbať dňa 12. novembra 2010 o 19.00 hod. v Kultúrnom dome v Terchovej. Veľmi sa na Vás tešíme. Tak nech nám to “vyhráva” 😉

10 rokov Nebeskej muziky

13 komentárov pri “10 rokov Nebeskej muziky

  1. Spätné upozornenie: 10 rokov: Hosťom bude aj “T12 a” | Nebeská muzika z Terchovej

  2. Spätné upozornenie: 10 rokov: Ako to všetko začalo? | Nebeská muzika z Terchovej

  3. Ďakujeme za krásny koncert.Spolu s manželom sa pripájame ku všetkým gratulantom,ktorí včera blahoželali Nebeskej muzike, prajeme veľa tvorivých nápadov pri tvorbe nového CD,veľa dobrých pesničiek, veľa dobrých koncertov ako bol ten včerajší.Ste super partia-vrátane všetkých vaších hostí,ktorí učinkovali v programe.Oceňujeme aj váš nápad zozbierať a vytvoriť stránku s terchovskou muzikou,ktorá sa nám veľmi páči.Boli sme aj na Jánošíkových dňoch,bol to pre nás obrovský zážitok.Tešíme sa na ďalšie vaše vystúpenie.

  4. Ahojte Ivka a chalani.

    Chcem sa vám všetkým poďakovať za úžasný kultúrny zážitok. Bol to krásne strávený piatkový večer.
    Gratulujem k 10 výročiu a prajem Vám do budúcna všetko najlepšie. Nech vám struny nepukajú a nech vám to vyhráva ešte minimálne ďalších 10- rokov.

    S pozdravom Peto z Belej.

  5. Ahojte, práve som dopozerala videá z koncertu. Čo mám na to povedať? Pri prvých som sa skoro roztancovala a pri poslednom som zostala fascinovane počúvať. Nedajte sa znechutiť, robte to, čo vás baví a tak ako to cítite, robíte to dobre. FAndím vám na diaľku, mám z vás strašnú radosť 🙂
    Vaša “odlúčená”

  6. Wonderful concert and wonderful people! Thank you! I suppose that we were the only two Poles in the auditory. Good that Slovakian and Polish languages are so similar 🙂

  7. Spätné upozornenie: Fotografie z jubilejného koncertu | Nebeská muzika z Terchovej

  8. Dievča a chalani!
    Koncert bol vyvrcholením vašej dlhotrvajúcej tvrdej práce a tým najkrajším darčekom pre vás bol náš potlesk, ktorým sme dali najavo, že ste výnimočná kapela s veľkým a priateľským srdcom. “UŽ SA NÁS NEZBAVÍTE”!!!

    Fanclub kancelárie a spol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *